В1чна розлука

Татьяна Новик
Розлука !
Вічна та розлука.
Нежданна прийде.
І поведе за руку.
У вічність.
Кидаєш все:
Родину.
Любих діток своїх.
І линеш у ті краї.
Звідки дороги,
Назад немає.
Чи добре Там ?
Ніхто не знає.
Бо назад вже не вертає.