Зигзагоподiбно

Анастасия Салмина
Все занадто зигзогаподібно,
Кому ж це потрібно?
Мелюся дрібно
Отак, щомиті
Стаю все більш розбита
На тектонічні плити,
І до катаклазиту*,
До мілоніту**...
Все занадто синусоїдально,
Розпач буває ідеальним,
І я дзеркальна
Рефлексія,
Душа, хвора на на анорексію,
Ще одна у твоїй колекції.
На ній численні дірки,
З них слимаки -
Думки,
Поки...

*Катаклазит - гірська порода, зруйнована до дрібних уламків тектонічними процесами
**Мілоніт - гірська порода, стерта майже до порошку тектонічними процесами