***

Людмила Стременовская Полищук
Зоря усмiхалась

А ми цiлувались

У мiсячнiм човнi

На плесi кохання.

Груди здiймались

Нiжностi повнi

Вiд слiв жагучих

Твого зiзнання.

Плескавсь свiтанок

У снах-туманах,

Весна буяла

В очах коханих,

Птахи спiвали

Гiмни ранковi.

А ми з тобою

Купались в любовi.