***

Николай Скребышан
         
               Ніч.
 
    Тихо.Українська ніч.
    Цвіркуни заводять річ.
    Прохолода жаданна прийшла.
    Зіронька ясная зійшла.

    Місяць у небі вісить.
    Пісня комарина бренить.
    Вітерець між листочків гуляє,
    Сон-дрімоту на їх навіває.

    Сонце скоро зійде.
    Ранок жвавий прийде.
    Росою все окропить.
    Все просипається вмить.
            # # #
               08.2007р.м.Біла Церква.