Яблука достигли...

Николай Скребышан
      
 
Яблука достигли, і такі червоні.
Листя порпурове, літо у полоні.
Жито золотаве, колоски у полі.
Небо величаве, скільки хочеш волі!

Ластівка маленька,-доля у дорозІ.
Рідная хатинка, щастя на порозі.
Малиновії губи, карії очі,
Милої бажання,- щастя на півночі!

Яблука достигли, і такі червоні;
Вітри прилетіли, всі вони на долі!
Треба їх зібрати, бо такі душисті;
І роздати дітям,-для малят корисні!
         # # #
                08.2007р.м.Біла Церква.