Кришталевий шлях

Раиса Андрющенко
 http://stihi.ru/2011/10/29/9983

 Кохання  щире,  що дарує  божий  день,
 Неначе  світло весняного рівнодення,
 Воно  вкарбоване у  ритміку   пісень,
 Щоб білокрилим  піднестись  до  одкровення.

 Його духовну глибину пізнав  вінець,
 Сердечні ритми поєднавши у жадання,
 А  білі крила  двох  палких  сердець,
 З’єднав навік, закресливши страждання.

 Летить  кохання, наче білий птах,
 На чисті роси, щоб води напитись,
 І відкривається той кришталевий шлях,
 Де двом судилося  божественно зустрітись.