Листопад

Римидалв Ведевдем
Світ змінився, лише за секунду,
Навіть цього буває достатньо,
Всі дзвінки, аромати та думки
Будуть інші тепер і назавжди,
 
Криза справжнього душу вбиває,
Марні пошуки серед безладдя,
День у день ані слова не маю,
Щоб відкрити прозоре багаття,
 
Перевтома серцевого ходу,
Чую, що зупинитися треба,
Кожен ранок шукаю свободу,
Кожну ніч дуже хочеться в небо,
 
Це, можливо, злий рок чи нещастя,
Мати ненавість к собі самому,
Мине час, і з життям попрощаймось,
Щоб зустрітись у небі з тобою (...з весною).