toate

Холлидэй
Cad frunze mari,
vii si uscate
de nuci si artari.
Mor vesele toate.

Cad stele din cer,
suave si moarte
din aur si fier.
Cad vesele toate.

Cad vise din noi,
Zglobii si-tristate
din toamne si ploi.
Cad visele moarte.