copii

Холлидэй
fara de teama , fara vre-o culpa,
maninca seminte, simburii scuipa.
asa sunt copiii fara pacat.
si dupa ore, alearga-n turme
pe scari cotropite, lasind mii de urme.
ce este raul ei n-au invatat.