Жяргой рурси

Герейбеков Салим
Лерри ца жагьил рурси,
Лерри ития варгил рузи,
Цалис дигахъуле варгил,
Арасахъиб цализе хугил.

Цалис хугил ралрикиб,
Бекlла баллагь хъаррикиб,
Хlабалтун бууте хугили,
Гьар замайзе чlяпl рукlуле.

Адамлера букlуни:
Церирува эн чlичlа,
Ратур агъаб эн чlичlа ,
Арасабгъа ца чlикlа.

Гамса царри эйтl чlичlа,
Дармант дирун халкьисра,
Дармант дариб мадайни,
Гамса чlичlа цlуб руруни.

Аллагьли ахlял бараб,
Гьар хьунува уркlира,
Балбикиле буэсана бараб,
Лебилра халкьичура.