озера

Колюче Щастя
Безсонна ніч закінчиться світанком
І сотні сліз осушить тепле слово
На берегах диких озер
Я питаю себе:Чи потрібна?
У цій безсонній ночі не було меж
Не було бажання пригріти мене
Саме тут, де Всесвіт безмежний
Зрозуміла, Вічність-у погляді...
Вже далеко-молитви і войни
Вже не чути галасу і шуму
Переді мною розійдуться хмари,


Якщо я йду з усмішкою для тебе.