Без тебе мамо...

Алла Любарец
          Де ти мамо?
      Нема тебе ненька...
      Я сумую без тебе,
      Кохана,рiдненька.

        Вже шiсть рокiв без тебе ,
       У полонi мовчання,
       Та лише увi снi
       Є надiя остання,
       Побачити знову ,
       Тебе незрадливу,
       Привiтну,ласкаву
       І дуже чутливу.
      
        Та зорi на небі
       Не грiють нам душi,
       Без тебе матуся
       Все ж жити я мушу.
        У серцi любов
       І повага до тебе,
       А жити без болю
       Навчитися треба.