коли все тiльки починалось

Любовь Либуркина
Коли все тільки починалось
у долі дівчинки-Землі,
в полон здавався дядько-Хаос
її красі. Такі малі,
гасали водами амеби,
а сушею – загони мавп,

і навіть риму «неба-треба»
іще ніхто не написав.