Дорога

Наташка Ревенко
Куди веде моя дорога,
Себе де я тепер знайду?
Можливо втратила когось я.
Помилки я тепер знайду.

Пробач, що мало було часу
Тебе кохать не встигла я.
Місцями день і ніч змінились,
Втрачають сенс усі слова.

Я перша йду лише до пекла,
Мене ти тут не доженешь.
Мій мозок хтось гіпнотизує
Чи смажиться він у вогні.

"Дурна!"- казали мені люди,
Не знаючи, що згине світ.
Я перша йду тепер до раю,
А ви блукаєте в ночі.

Куди веде моя дорога?
Вже зникнули усі шляхи.
Збігає час-пісок від мене,
Себе я навіть не знайду...