шматки життя

Арт Борисенко
я запитав тебе у гуглі
мені сказали, що ти можеш бути де завгодно
в будь-якій точці земної кулі
я намагався тебе відчути
але вітри, що тікали з півдня
не дали тебе почути

завтра почну відчайдушно хапати
я не знайшов шляху до тебе
нічого чекати

шматки життя
залишались лише шматками
я не в просторі
втрачаю зв'язок із зовнішніми речами

я просив у гугла
жорстокий порно-бруд
;і раптом чую...
щось ніжно так...тихенько
"не бійся. я вже тут"