НЛО для тих, хто зна украйонську

Симона Тон
поема на українській мові(рідній, як підручник)
 
кхм-кхм...
НЛО воно було,
Їло, пило
НЛО.
і читало
НЛО.
і дивилося кіно.
щосуботи в клуб ходило,
танцювало
їло, пило, не любило
чуже тіло
НЛО.
і ніколи не курило,
хоч текілу пить уміло
НЛО.
в парк посидіти ходило
і морозиво там їло
НЛО
і на Моніку дрочило,
спать лягало,
так і жило
НЛО.
та раптово покохало,
все кохання віддавало
НЛО.
покохало душу й тіло
і ось раптом закурило,
і не їло, і не пило,
не читало, не ходило
і нічого не хотіло
лиш любило
НЛО.
та любов свою розбило,
закохать в себе не вміло,
хоч хотіло...
так хотіло!
НЛО.
ніч сльозами перемило,
серце бо своє розбило
і кохало, і любило,
плакало і голосило
НЛО.
чуже тіло
лиш хотіло...
а воно його любило!..
тихо, ніжно і несміло
НЛО
воно було...
ST