Хийла да ахь, дуьне, тилво

Петимат Абубакарова
Хийла да ахь,Дуьне, тилво,
Масане да  1ехаво,
Эхарт  дицлой,адам  сихло,
Валар-м хьеха а ца до.

Валар  диц  дай,хьо ма  ваха.
1ожалло  ца  дицдо вай,
Хьанал  гулдахь вай хьал-бахам,
Эхартан  дай хир  ду  вай!

                09.08.1998 шо.