Не питай

Ксения Авангардная
не питай мене чи пам’ятаю
нашу з тобою ніч, гарячу, приготовану тобою каву
мої руки у твоїх теплих долонях,
перший поцілунок і твої байдужі очі, що були навпроти моїх.
не питай, чи я шкодую і жалкую  про все те.
я не чекала, ти не знав, що все саме так піде.
мені соромно, та я вдячна алкоголю в твоїй крові
я відповім, що хочу знов ті ж відчуття, мов на повторі.
не питай мене, чи хочу щось змінити.
мої слова навряд чи зможуть тебе чимось вдовольнити.