Вiдпочинок душi

Оксана Денисовец
Розцвiтає ранок в пташиному спiвi.
Сонце торкається крони дерев.
Тут спокiй i тиша гойдаються нiби.
Кiт волохатий дрiмає,мов лев.

Запахом хвої наповненi роси,
Подихом вiтру овiяний лiс.
Поле мовчить - пройшли вже покоси.
З щастям й любов'ю котиться вiз.

Спогади про "Гусарське урочище"