***

Анжелика Машина
Присвячується першій моїй вчительці Анікеєвій Анжеліці Юріївні

Перша вчителька зараз далеко,
В Ірпені викладає вона,
Моє серденько наче лелека,
Все шукає минуле – мана!

Анжеліко Юріївно, мила,
Скільки років і де Ви зараз?
Я шукаю Вас скрізь і не диво,
Ви втекли із Києва без образ!

Перша вчителька – ми Ваші діти,
Що свою віддали любов,
Шану і ніжність подіти
Маю, Вам приділити увагу й любов!

Перша вчителька зараз далеко,
В Ірпені викладає вона,
Принесіть листи і здалека,
Де живе тепер вона!

4.11.2011 р.