Солодка жертва

Анастасия Салмина
Ми всі хоч трішки божевільні,
Ми усвідомлюємо страх,
Що в голові лише. Повільно
Думки стираються у прах.

Ми всі хоч трішечки, та мертві,
А хто - давно уже кістки...
То хто - твоя солодка жертва?
Чиє страждання любиш ти?

Та все кінець кінцем забудеш,
І втопишся в забутий біль.
Тоді - очистишся від бруду,
Бо засіб виправдає ціль.

Ну а поки - нема спокою,
Бо страх розчинений в крові.
Кінець настане сам собою...
А страх - лише у голові.