Якби ж я мiг...

Живой Ветер Кай
Подаруй мені свої думки,
Що ховаєш під тінню усмішки.
Розкажи, ти мені розкажи,
Де літаєш у снах ти вночі.
Понад хмарами я пронесусь
Помилуюсь тобою хоч трішки.
В моїм серці палає вогонь
Та про нього тобі не скажу...


Якби ж я мiг хоча б на мить
Повiрити собi...
Можливо, сердце не горiло б
Зараз у вогнi.
I змiг би полум'ям очей
Здолати кригу ту,
Що вкрила марево душi
В холодну, сiру млу...
 
***

Я подолав би злiсть i страх
Сягнув би до зiрок...
Але не змiг, пробач менi,
Зробити вчасно крок...