Мальва

Валентин Брилев
Осiння мальва
Маргарита Метелецкая
 Одна-однісінька, як я,
 Рожева мальва в палісаді
 Тремтить у сумі та досаді,
 Що листопадна течія

 Мчить до зимових берегів,
 У білі віхоли грудневі,
 Зашморгуючи душу в невідь
 Життям несплачених боргів...

 Корися, квітко, засинай
 До перших паростків зелених,
 Укрита килимком червленим,
 Лихих годин не поминай -

 Посутні сон, осіннє ложе
 Й оцей сезон...як милість Божа...


© Copyright: Маргарита Метелецкая, 2011

Одинокая стоит ,как я
Розовая мальва в палисаде,
И дрожит от грусти и печали,
Словно листопадная струя

Умчит, достигнув зимних берегов,
В декабрьские морозы и метели,
Чтоб душу мы свою спасти сумели,
От жизнью неоплаченных долгов.

Смирись цветок,усни скорей,
До первой поросли зеленой,
Укрыта ковриком червленым,
Не вспоминай тяжелых дней.

Мой вещий сон,в осеннем ложе,
И весь сезон, как милость Божья