Срiбний настрiй

Игорь Белый 3
На дворі – тополі
У небі – хмаринки
Між небом і мною
Сріблясті краплинки

Такі невеличкі
Такі невгамовні
На смак – полунички!
Перлиночки зовні!

Підставлю їм серце
Відкрию їм душу
Усі таємниці –
Очиститись мушу

А звільнене місце
Наповню красою
Сріблястих перлинок.
Хай буде зі мною…