***

Кулик 2
Ці зустрічі зустрічі з тобою
Нусуть багато болю!
Ці твої погляди суворі,
Але видно, що на них
є сльози!
Той лист я зберіг
Де ти писала,
Що я не твій.
Ці спогади зберіг
Де Я такий щасливий!!!
Я згадую ті дні,
Коли я тобі шептав слова
Ніжні!
Частинку серця я зберіг!
А ти напевно не збергла,
Ти мою вигнала!!!
І ці спогади сумні.
Я залишаю їх на дні!
Забудь мене й ті дні,
Коли ми були разом
ЩАСЛИВІ!!!