Вишиванку на свято надiну, святу вишиванку...

Тамара Ненчина
Вишиванку на свято надіну, святу вишиванку.
Татка й неньку згадаю, а також рідненьке село.
Чорнобривці, троянди, чарівний бузок біля хати...
Як давно це, іще у моєму дитинстві було.

Безхмарне, ясне майбуття рожевіло надією.
На сильних батьківских плечах так високо було ...               
І мама веселою себе відчувала й щасливою,
Та горе від батечка смерті за крок уже... йшло.               

(АВТОБІОГРАФІЧНЕ. 30.01.11г.)