Збудували з нуля Казначейство Державне...

Тамара Ненчина
Збудували з нуля Казначейство Державне.
Попередній, поточний... доцільний контроль.
Казначейський єдиний рахунок. Уважне
До клієнтів звертання, до служби любов.

Нам Держава довірила справу важливу:
Казначейство створити. Вірно людям служить.
Хто ступив на цей шлях, на фінансову ниву,
Вже не може без цього ні жить, ні творить.

Цільове спрямування кожній гривні державній
Забезпечить щодня казначей - вірний страж.
Об"єктивну відмову він оформить вам вправно,
Щоб клієнт пильнував та сприймав досвід наш.

Нам було найважче: ми починали.
І  службу надійну створити змогли.
Не доспані ночі. "Згорівші" путівки,
Пропавші відпустки, продовжені дні...

Здоров"я, колеги вам, щедрої долі!
І вдячной оцінки за наші труди.
Хай буде святково у нашому домі,
Ніколи не буде проблем та біди...

(Стояла у витоків.)