Не прийду, не стривожу нiтрохи...

Тамара Ненчина
Не прийду, не стривожу нітрохи,
Не надійся заглибитись в сни.
Наша донька - красуне нівроку,
Вже наівні складає вірші.

І співає, танцює - артистка.
В ній злились мої гени й твої.
Хочеш доньку побачити зблизька?
Їй завтра п"ять рочків... Прийди.

(08.02.2011г.)