Замрiяна жiнка стоiть у вiкна...

Тамара Ненчина
Замріяна жінка стоїть у вікна.
Замріяна жінка сувора й сумна...
Не прийшов.
І коханням своїм не зігрів...
          ... Не любив...                23.11.2010г.