Послання

Татиана Коноваленко
Я напишу тобі: «Сумую»,
про це шепочуться дощі.
Життя розлука корегує,
не корегуючи душі.
Я напишу тобі: «Чекаю»,
і день раніше зацвіте.
Бентежна ласка молочаю
не обіцятиме пусте.
Я напишу: «Повір» – повіриш,
я попрошу: «Знайди» – знайдеш,
бо почуття не знають міри,
як небеса не мають меж…