Не втрачай мене, любий...

Татиана Коноваленко
Не втрачай мене, любий, не треба,
я ж себе тільки вчора знайшла.
Дотикатись до вічного ще би,
підіймати високість чола,
відкривати нові горизонти
і ділитися навпіл усім…
В боротьбі поетичного фронту
я за щастя своє відповім.
У рядках – і троянди, і лати,
захищаю планету твою…
Спробуй, серце, мене не втрачати.
Як ти зможеш без мене в бою?