Рибалка

Арсен Калашников
Пєтух волає вранці - кукарєку!
Піду закину нєвод я у рєку.
Сяду в камиш. Поп'ю водяри.
І бачу: - Опа, блять! Яко ***ре!
Потяну нєвод усіми мишцами й жиллями
І витяну я нєвод повний,****ь, ***ми!
І шо з ними тепер робить?
Як із такой охапкою хуїв я буду жить?
Одного, довгого, віддам я Галі.
Я її цицьки м'яв на сіновалі.
Поменше, але гарного, віддам я Люді.
Та тож харошой ****'ю буде.
Ще менший і кривий віддам я Ганці.
Сосе вона хуї сільським засранцям.
Короткого й страшного з вошами на яйцях
Віддам сільській шалаві Таньці,
Що ходить сіфанута в тертих брюках.
Помри, заразна ти тупа тварюка!