Застигла... Замерзла... Обвiтрилась...

Тамара Ненчина
Застигла...
            Замерзла...
                Обвітрилась...
Замріялась, заблукала...
Доле моя, єдиная,
Доленька безпорадна.

А як їй хотілось у вирій!!!
Досхочу, дощему кохати.
Дарити тепло і надію,
Захмарну любов прославляти. (07.02.2011г.)