Чуття

Татиана Коноваленко
Почуття переборе всю логіку світу…
За хвилину до щастя, за мить до весни
можна все пережити, усе зрозуміти,
але, спробуй, стук серця мені поясни.
Коли поруч – струмки і закохані квіти,
коли небо з-під вій, а до ніг – спориші,
можна все пережити, усе зрозуміти.
Тільки як пояснити цвітіння душі?