Забарилась любове моя...

Тамара Ненчина
Забарилась любове моя...
Заблукало кохання у тернах.
По путях неторованих складно,
Та мусило йти.

Почуття всі мої неземні
Перебувають у колосі,
В зернах.
Як дозріє цей колос,
Зернятка впадуть
До вогкої землі,

Й дочекавшись тепла,
Проростуть повесні...

04.01.2011 19:30.