Засуха

Валюша Старикова
 Засуха.Болгария 2009 год

 Аўтар:        Юрый Куценін
 Пераклад: Валюша Старыкава


 Стаіць як статуя сланечнік.
 Чарнеючаму ліху помнік.
 Прыроды гэткія пакуты
 Не пажадаю я нікому.


 Автор: Юрий Кутенин


 Подсолнечник стоит, как изваяние.
 Как памятник чернеющей беде.
 Не пожелаешь ни себе и ни тебе
 Природы жуткое страдание