Серця спiвають в унiсон...

Тамара Ненчина
Серця співають в унісон
                пісні кохання.
Та ще й літають в небесах
                аж до світання.
Святе кохання -
          двох сердець в одне єднання.
Співзвуччя відстражданих душ -
                святе кохання...(04.02.2011г.)