солодко

Анка Ем
Я сонце стрічаю,
лиш у твоїх долонях,
наше почуття, це як чай
і він не холоне

ти ложкою цукор
все сиплеш і сиплеш
мені солодко, чесно
бери вже і випий

будуть ще вершки?
зайві вже, облиш, не треба
і так привласнена  тобі
як інфузорії  амеба