Була ти, проте не збулась

Сергей Прыйма
Так і лишились ми берегами

броду шукати зась

Пристріт, а чи може напасть

Не знаю що сталося з нами

Була ти, проте не збулась



Так і лишились на різних перонах

У тебе вагон СВ

Пальто і життя нове,

А в мене свої закони -

Де щастя чомусь не живе