Дусларым булган чакта...

Гульжиган Гайнуллина
Уземне рэхэт сизэм
Дусларнын кочагында.
hэр нэрсэгэ житешэм,
Дуслар булган чагында.

Миндэ дусларым була –
Ойлэр ямь белэн тула.
Нэрсэ кирэк тагында,
Бар нэрсэ бар табында?!

Бер карап кузлэремэ,
Хэлемне анлый алар,
Ярдэм мин сорамыйм дим дэ,
Барыбер булышалар.

Бэлага дучар булсам,
Суз эйтми ашыгырлар,
Кунелне юатырлар,
Кайгыдан коткарырлар.

Шатлыклы яналыкны –
Алардан белеп була,
Дусларым булган чакта,
Кунеллэр хэтта тула.

Дусларнын кочагында
уземне рэхэт сизэм,
Дуслар булган чагында
Бэхет дулкынында йозэм...