Мальви - неньки-Украiни символ...

Тамара Ненчина
Мальви - неньки-України символ.
Мальви - мою душу воскресили.
Квіти - чудо Матері-природи.
Завжди відгук у серцях знаходять.

Мальви - ніжні, різнокольорові.
Вічно ... милуватись ми готові.
Подаруйте, мальви, нам наснагу.
Віддаємо вам ми перевагу.

25.06.2011г.