Я коханням бажала напитись...

Тамара Ненчина
Я коханням бажала напитись,
Утолити і спрагу й жагу.
Надишатись та надивитись.
Твій я погляд в душі бережу.

Я про зраду нічого не знала.
Обіймала у мріях весь світ,
Коли зник, коли поряд не стало,
Я послала "прощенний" привіт.

(05.01.2011г.)