Я день и нiч прошу, молю Всевишнього...

Тамара Ненчина
Я день і ніч прошу, молю Всевишнього,
Дорога щоб була твоя успішною.
Хай доленька частіше посміхається,
І душенька радіє, а не крається.

Хай сніг лежить пухнастий і білесенький.
А світ навколо - добрий і радесенький.
Нехай надійні крила вирастають.
У довгу путь хай рідні проводжають.

Дорога щоб твоя була успішною,
Я день і ніч молю, прошу Всевишнього.

26.12.2010 03:00.