Втекти в д себе 04. 05. 2011

Айрис Кипер
Я наче в пастці - все життя іду по колу.
Роблю все зовсім навпаки.
Нікому і не скривдити ніколи,
Я начеб-то не маю почуттів...

Я мала не багато - більш ніж треба,
Усе життя від чогось намагалася втекти.
І зруйнувала все лише для того,
Щоби саму себе в собі знайти.