Погляд твiй

Прокопенко Юрий
                Присвячую П.Н.
Я на тебе поглянув сьогодні,
Зрозумівши для себе одне:
Світ в очах – незвідана безодня,
Погляд твій – проміння неземне.

Я був вражений, миттю убитий,
Полонив погляд твій назавжди.
Наче камінь, плющами увитий,
Я не зміг закричати – «зажди!»

Своїм серцем відчув я твій погляд,
Підсвідомістю наблизив тебе.
Я горів, я згорав зовсім поряд,
Летячи у безмежність небес.

Ти пішла і, не знаючи горя,
Зникла зовсім в короткому сні.
А я мріяв, що берегом моря
Ми йдемо в безкінечній весні.

Все минуло, мені не забути
Погляд твій, що застрелив мене.
Шлейф парфумів – солодку отруту,
Що до тебе нестримно жене.

22.01.2000 – 3.07.07 рр.

Зображення: http://www.1zoom.ru/