Зернятко любовi

Алла Любарец
      Зернятко любовi
            посiяла в душу,
               маленькiй дитинi,
      Тож жити я мушу,
             заради любовi,
               для щастя малечi.
       Дитинство грайливе,
             зростання...,
                до речi-
       Нема в свiтi скарба
             дорожче за ласку,
                довiру дитячу,
                та вiру у казку.
       Панує чарiвно довiчна угода,
              та сяє в очах
                свята мамина врода.