Менi сорочку мама вишивала...

Тамара Ненчина
Мені сорочку мама вишивала,
Колола пальці, капала сльоза.
В яскраві візерунки душу вклала,
І відповідь у хрестиках на "проти" й "за".

О мамо, мамо! Чарівнице сива.
Тепло надійних рук сорочка зберегла.
Ти наче поряд, як  її надіну,
За дальній обрій ще не відійшла...

30.01.2011г. 10:00.