Кохання не склалось...

Тамара Ненчина
Кохання не склалось,
                Любові не вийшло.
Пісні не співались.
                Питання залишились.
Душа занеміла,
                Немов заморожена.
Чи зможе відтаяти?
                Весна на порозі вже.

(15.02.2011г.)