В таю вс х колег знайкращими святами...

Тамара Ненчина
Вітаю всіх колег знайкращими святами.
І зичу здійснення найсміливіших мрій.
Життя хай ваше квітне рушниками,
Бажаю мудрості та справдження надій.

Хай рідна служба в статусі новому
Досягне неймовірной висоти.
Як буде гідной мотивація до праці,
З законом "Закупівель" будемо на "Ти".

Різдво Христове всім очистить душу.
Наповнить творчим змістом і теплом.
А щирість і надійність кращих друзів
В серцях хай відзеркалює добром.

(Новорічно-різдвяне вітання колегам-казначеям ПОЛТАВЩИНИ.)