Кохати кожною кл тинкою...

Тамара Ненчина
Кохати кожною клітинкою,
Не зазнаючи гірких втрат.
Життя - барвистою стежинкою,
Лише вперед, ні крок назад.

І ранки будуть променистими.
Сльоза хай душу обмине.
Жовтаво-зоряним намистячком
Любов в долоні упаде.

01.06.2011г.